אני משתמש חדש פה
יש לי שאלה בקשר לאימיול..
הורדתי אימיול מהאתר ליין נט אורק lionetwork
לא שיניתי לזה את הגדרות לא כלום
והמהירות הכי מהירה שהיא מגיעה זה 20 מקסימום
המהירות של האיטרנט שלי זה 750
אני מתחבר לשרת razorback
ואני לא יודע למה אני לא מגיע למהירות גבוה באימיול
המחשב שלי לא עושה תקיעות הוא דיי טוב...
אני משתף המון כל הזמן מורידים ממני
יש לי איזה 15 גי'גה של קבצים משותפים..
ולא יודע זה מוריד לאט
כנראה זה שמורידים ממך כל זמן זו הבעיה, תגביל את ההעלאה של האימיול עם תוכנה חיצונית כמו NETLIMITER למשהו בסביבות ה-5.
זה די ברור שא ני לא נשארתי על בררת המחדל.. ואני כל הזמן משנה פורטים..
דרך אגב עכשיו התחילו להגדיר פרוקסי כדי שיהיה קשר דרך הספק וכך המהירות תגדל. יש שינוי אצל משהו _[עזרים_למשתמשים]]שמתשמש בזה?
_______________________________________________ סיסטם מערכות מחשבים - כל הציוד למעבדה שאתה צריך http://www.system-il.com
יש לי בעיה קטנטנה ב e-mule .
הורדתי לפני כמה ימים מספר עדכונים ל XP , חלקם ל Media Player , ואח"כ כשהפעלתי ת'חמור תמיד חצי דקה אחרי שהוא מתחבר לשרת הוא פשוט נתקע. לא מגיב - המספרים נשארים קבועים , אף לחצן לא עובד , פשוט תקוע לגמרי.
אז הסרתי את כל העדכונים המעצבנים , ובאמת כשהסרתי אותם הוא הזהיר שהעדכונים עלולים להשפיע על כמה וכמה אפליקציות - בניהן החמור , ואנוכי הייתי מבסוט כי חשבתי שעליתי על התקלה אך לשווא !
החמור עדיין נתקע. יש לציין שהוא נתקע רק לאחר שהוא מתחבר לשרת. אם אני מעלה אותו ללא התחברות לשרת הוא עובד יופי (הוא לא מוריד כלום אבל הוא גם לא נתקע).
יש רעיונות ? הצעות ?
בתודה מראש
_______________________________________________ אני יודע כל מה שלא חשוב לדעת
יש לי בעיה קטנטנה ב e-mule .
הורדתי לפני כמה ימים מספר עדכונים ל XP , חלקם ל Media Player , ואח"כ כשהפעלתי ת'חמור תמיד חצי דקה אחרי שהוא מתחבר לשרת הוא פשוט נתקע - לא מגיב - המספרים נשארים קבועים , אף לחצן לא עובד , פשוט תקוע לגמרי.
אז הסרתי את כל העדכונים המעצבנים , ובאמת כשהסרתי אותם הוא הזהיר שהעדכונים עלולים להשפיע על כמה וכמה אפליקציות - בניהן החמור , ואנוכי הייתי מבסוט כי חשבתי שעליתי על התקלה אך לשווא !
החמור עדיין נתקע. יש לציין שהוא נתקע רק לאחר שהוא מתחבר לשרת. אם אני מעלה אותו ללא התחברות לשרת הוא עובד יופי (הוא לא מוריד כלום אבל הוא גם לא נתקע).
יש רעיונות ? הצעות ?
אהה...ודרך אגב כן כבר הסרתי והתקנתי מחדש ת'חמור על כמה מגרסאותיו השונות אך גם זה לשווא.
בתודה מראש
_______________________________________________ אני יודע כל מה שלא חשוב לדעת
_______________________________________________ אינך יכול ללמד את האדם דבר,אתה יכול רק לעזור לו למצוא זאת בכוחות עצמו
יש שני פתרונות לכל בעיה- הפתרון הלא נכון והפתרון שלי
ניתן לראות אם בן אדם מתוחכם לפי התשובות שלו. ניתן לראות אם בן אדם חכם לפי השאלות שלו
יהיה מה שיהיה- בסוף יגיע המוות (נפוליאון)
אהה...חבר זה קל:
options-->display-->auto completion, remove the V from the box and click on reset
_______________________________________________ Let me tell you something that we Israelis have against Moses. He took us 40 years through the desert in order to bring us to the one spot in the Middle East that has no oil!
_______________________________________________ אינך יכול ללמד את האדם דבר,אתה יכול רק לעזור לו למצוא זאת בכוחות עצמו
ניתן לראות אם בן אדם מתוחכם לפי התשובות שלו. ניתן לראות אם בן אדם חכם לפי השאלות שלו
איך אני רואה סרט שעוד לא גמר לרדת באי מיול ?
לראות את החלק שירד, באי מיול.