שלום אורח,
השעה עכשיו היא 13/12/18 14:35


 חדשות: נפתח פורום גאדג'טס בו ניתן לדון במחשבי כף יד, מצלמות דיגיטליות, נגנים ניידים, טלפונים סלולאריים כל מה שחדש ומגניב



   אינדקס פורום טכנו
     אינטרנט ורשתות
  
       הופכים Alctel Speed Touch Home ל-Pro, כלומר נתב (תוקן)

עבור לפורום:  
  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5    צפה בנושא הקודם - צפה בכל ההודעות - צפה בנושא הבא   הגב לנושא  
מאת הודעה
shloim
Tech Newbie
Tech Newbie
הודעות: 3


 

צפה בפרופיל המשתמש שלח הודעה פרטית
נושא: Re:הופכים Alctel Speed Touch Home ל-Pro, כלומר נתב (תוקן)
« פורסם ב-22/04/04 05:11 »
דווח לאחראי הפורום הגב עם ציטוט

תוספת קטנה
לפני שאתם הופכים את המודם לנתב
תגדירו סיסמה בממשק ה-WEB של המודם...


ציטוט של Nintai:
(מקור הציטוט)<br>
האינטרנט עובד אבל גם זה בספק.... הרבה התנתקויות וגם ריבועים אדומים עם איקסים בכל מקום :S

איפה הבעיה?
מישהוא?
עזרה?


זה קורה גם לי, אני עדיין מגשש למה...
אם יש אתר שמתחיל עם האיקסים האדומים
או לא עולה בכלל
אני מריץ ping 10.0.0.138
ומיד לוחץ על refresh לאתר
ורק אז זה מסתדר

אז גם אני מצטרף לשאלה, למה המודם לא עונה לבקשות שלי בצורה קבועה?

E_M
Tech Fan
Tech Fan
הודעות: 281


 

צפה בפרופיל המשתמש שלח הודעה פרטית
נושא: Re:הופכים Alctel Speed Touch Home ל-Pro, כלומר נתב (תוקן)
« פורסם ב-30/04/04 19:17 »
דווח לאחראי הפורום הגב עם ציטוט

מישהו יכול להמליץ על תוכנה למיפוי פורטים ?

יש תוכנות חיצוניות שעושות את המיפוי בממשק WINDOWS ... ראיתי כמה כאלו אבל אני רוצה אחת שיש אתה המלצות ...

תודה רבה .

shablull
Tech Newbie
Tech Newbie
הודעות: 47
גיל:41
מין:מין:זכר

 

צפה בפרופיל המשתמש שלח הודעה פרטית
מפרט מחשב
נושא: Re: הופכים Alctel Speed Touch Home ל-Pro, כלומר נתב (תוקן)
« פורסם ב-21/08/04 23:32 »
דווח לאחראי הפורום הגב עם ציטוט

איך מגדירים את המודם הזה כדי שלא היה לא LOWID באימיול ובאותה הזדמנות מה הסיסמה לSYSTEM SETUP שלו??

_______________________________________________
ShAbLuLL 4 ever

jonathansinvani
Tech Newbie
Tech Newbie
הודעות: 4
גיל:35
מין:מין:זכר

 

צפה בפרופיל המשתמש שלח הודעה פרטית
מפרט מחשב
נושא: Re: הופכים Alctel Speed Touch Home ל-Pro, כלומר נתב (תוקן)
« פורסם ב-13/02/05 03:38 »
דווח לאחראי הפורום הגב עם ציטוט

הכי פשוט זה להכנס לממשק של המודם ב10.0.0.138 ולסמן את הupnp תחת הnap אח"כ ללחוץ auto ולעשות save all. להכנס להוספה הסרה של תוכניות תחת התקנת הרכיבים של הווינדוס --> network --> יש universal plug n play לסמן ולהתקין.
אח"כ באימיול תחת העדפות יש firewall וצריך לסמן שם את הupnp וזה יפתח את הפורטים אוטומטית.

Freestyler
Tech Newbie
Tech Newbie
הודעות: 65


 

צפה בפרופיל המשתמש שלח הודעה פרטית
מפרט מחשב
נושא: Re: הופכים Alctel Speed Touch Home ל-Pro, כלומר נתב (תוקן)
« פורסם ב-20/03/05 21:51 »
דווח לאחראי הפורום הגב עם ציטוט

קודם כל ישר כוח!!
אני הצלחתי להפוך את המודם לפרו אבל כמו שציינו פה יש כמה דברים שנראה לי שצריך להוסיף.
לי יש מודם אלקטל 8604 (כעת 8606) עם גרסת תוכנה 3.2 ולמרות זאת ע"י td prompt אני לא יכול להיכנס למצב "מומחה" אלא אם אני כותב EXPERT. בנוסף אני יכול להוסיף פורטים לפי שני השיטות שצויינו במדריך.
נראה שהדברים שנאמרו לגבי הגרסאות מודם ותוכנה לא הכי מדויקים, לכן אני מציע למי שלא מצליח לא להתייאש ולנסות גם את האופציה של הגרסא האחרת (כמובן לא לעשות דברים שטותיים שיהרסו את המודם.
ועוד פעם: תודה על המדריךicon_smile.gif

audigy
Tech Fan
Tech Fan
הודעות: 299


 

צפה בפרופיל המשתמש שלח הודעה פרטית
מפרט מחשב
נושא: Re: הופכים Alctel Speed Touch Home ל-Pro, כלומר נתב (תוקן)
« פורסם ב-08/04/05 22:50 »
דווח לאחראי הפורום הגב עם ציטוט

jonathansinvani אלקטל פרו לא תומך ב-upnp פתיחת הפורטים מבוצעת בצורה ידנית באמעות הפקודה nat create או באמעות הפקודה defserver שמפנה את הפורטים למחשב מוגדר אולי אתה מתבלבל האלקטל 510 v4 תומך ב-upnp .

kobi_sl
Tech Newbie
Tech Newbie
הודעות: 2


 

צפה בפרופיל המשתמש שלח הודעה פרטית
נושא: Re: הופכים Alctel Speed Touch Home ל-Pro, כלומר נתב (תוקן)
« פורסם ב-10/08/05 10:52 »
דווח לאחראי הפורום הגב עם ציטוט

אחי אתה גדול סוף סוף הצלחתי להתקין רשת
אבל אם תוכל תסביר כצת איך אני יכול לשתף קבצים ומדפסת בין המחשב ה-1 ל-2
ושלא ישתמשו בזה אנשים אחרים באינטרנט

תודה.

toofan
Tech Newbie
Tech Newbie
הודעות: 3
גיל:39
מין:מין:זכר

 

צפה בפרופיל המשתמש שלח הודעה פרטית
נושא: Re: הופכים Alctel Speed Touch Home ל-Pro, כלומר נתב (תוקן)
« פורסם ב-03/07/06 13:17 »
דווח לאחראי הפורום הגב עם ציטוט

כל הכבוד על המדריך !! מרשים ביותר.

רציתי לשאול האם אפשר להפוך את מודם של סמסונג דגם AHT-E300
ADSL Ethernet Modem לpro . תןדה מראש

יונית
Tech Newbie
Tech Newbie
הודעות: 2


 

צפה בפרופיל המשתמש שלח הודעה פרטית
נושא: Re: הופכים Alctel Speed Touch Home ל-Pro, כלומר נתב (תוקן)
« פורסם ב-28/07/09 17:43 »
דווח לאחראי הפורום הגב עם ציטוט

ניסיתי להתקין לפי ההוראות אך עדיין התקשתי זה נורא ועוד ביקשתי שיעשו לי הובלות לראוטר מהקצה השני של המדינה... דיכאון. זאת עבודה ממש קשה אני חושבת שאזמין כבר איש מקצוע שיעשה לי את זה לפני שאני פותחת בהליך
גירושין עם המחשב.

הצג הודעות מלפני:   
הגב לנושא  

עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5

   אינדקס פורום טכנו
     אינטרנט ורשתות
  
       הופכים Alctel Speed Touch Home ל-Pro, כלומר נתב (תוקן)

עבור לפורום:  

תקנון הפורום    שאלות ותשובות

Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group



כל הזכויות שמורות ל-Techno.co.il © 2002. אין להעתיק, לשכפל או להפיץ תכנים מאתר זה ללא רשות מפורשת בכתב ממנהל האתר