אם כבר מדברים על טכנולוגיה ישנה אז מצלמות אינפרא זה טכנולוגיה ישנה והייתי הולך על מצלמות אבטחה עם סף תאורה נמוך שרואות בלילה ללא לדים וככה בחושך הלדים לא מאירים וכך קשה יותר לגנבים לאתר את מצלמות האבטחה.
הנה דוגמא למצלמה כזו http://www.geovision.co.il/dome-cam.html
לפי דעתי זה מה שהוא התכוון כי זה ממש לא נכון להגיד שרזולוציה של 650 קו זה טכנולוגיה ישנה....
אבל, קח בחשבון שאם אתה מתקין את המצלמות במקום חשוך שלא נכנסת טיפת אור כמו מקרר, המצלמות הללו לא יראו בלילה ואז אין ברירה אתה חייב מצלמות אינפרא.
כפי שכבר ציינתי המצלמה לא ישנה פשוט יש טכנולוגיה יותר מתקדמת לראיית לילה המתבססת על לוקס נמוך כלומר, ללא לדים. ואם אתה צריך לצלם רק בשעות היום אתה לא צריך בכלל מצלמת אינפרא אתה יכול לקנות מצלמת כיפה פשוטה.
אני לא יודע אתה צריך להחליט האם המצלמה הזו עונה על דרישותיך הן מבחינת הצורך שלך ממערכת האבטחה וכמובן, מבחינת התקציב שלך. אם תשווה בין המצלמה שאני שלחתי לך למצלמה שהיצעו לך תיראה שהמצלמה שאני שלחתי לך יותר טובה מבחינת המפרט הטכני כלומר, רזולוציה גבוהה יותר, סף תאורה נמוך יותר' טכנולוגיה מתקדמת יותר 960H ותכונות מתקדמות יותר ועכשיו אחרי שבחנת את המפרט הטכני אתה צריך לשאול את עצמך האם אתה צריך להשקיע יותר כסף (בהנחה שהמצלמה שהצעתי לך יקרה יותר, אני לא יודע) או שאתה מסתפק במצלמה "הפשוטה" יותר (שים לב שאני לא טוען שהמצלמה שהצעת "פשוטה" אלא "פשוטה" בהשוואה למצלמה השנייה).
בקיצור, הכל יחסי בחיים גם מצלמות אבטחה.