שלום אורח,
השעה עכשיו היא 23/06/18 03:54


 חדשות: נפתח פורום גאדג'טס בו ניתן לדון במחשבי כף יד, מצלמות דיגיטליות, נגנים ניידים, טלפונים סלולאריים כל מה שחדש ומגניב



   אינדקס פורום טכנו
     אפליקציות
  
       הקליפ לא מתנגן? אולי חסר Codec? אולי מכאן תבוא הישועה...

עבור לפורום:  
  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11  הבא    צפה בנושא הקודם - צפה בכל ההודעות - צפה בנושא הבא   הגב לנושא  
מאת הודעה
t d
Tech Master
Tech Master
הודעות: 626
גיל:32
מין:מין:זכר

 

צפה בפרופיל המשתמש שלח הודעה פרטית
מפרט מחשב
נושא: Re:הקליפ לא מתנגן? אולי חסר Codec? אולי מכאן תבוא הישועה...
« פורסם ב-17/10/03 12:07 »
דווח לאחראי הפורום הגב עם ציטוט

ציטוט של _BooM_:
(מקור הציטוט)<br>מה שאתה צריך זה:
Divx
Xvid
AC3

יש לך ?


יש...
יש...
יש...
עוד רעיונות? icon_redface.gif

hezi75
Tech Master
Tech Master
הודעות: 641

מין:מין:זכר

 

צפה בפרופיל המשתמש שלח הודעה פרטית שלח Email
נושא: Re:הקליפ לא מתנגן? אולי חסר Codec? אולי מכאן תבוא הישועה...
« פורסם ב-17/10/03 15:00 »
דווח לאחראי הפורום הגב עם ציטוט

מכוון שכל המקודדים מותקנים, יכול להיות שיש התנגשות בין המקודדים (כתוצאה מהתקנה חוזרת של מקודדים), לכן אני הייתי מסיר את כולם ומתקין מחדש אחד אחרי השני.
המלצה שלי: התקן את חבילת המקודדים של Lionetwork.

_______________________________________________
Veni Vidi Vici

_BooM_
Techno Team
Techno Team
הודעות: 3383

מין:מין:זכר

 

צפה בפרופיל המשתמש שלח הודעה פרטית
מפרט מחשב
נושא: Re:הקליפ לא מתנגן? אולי חסר Codec? אולי מכאן תבוא הישועה...
« פורסם ב-17/10/03 15:03 »
דווח לאחראי הפורום הגב עם ציטוט

אולי באמת הסרט פגום או שהוא נפגם במהלך משהו...
לא נראה לי שיהיה רעשים בגלל שחסר מקודד...

בהצלחה !

t d
Tech Master
Tech Master
הודעות: 626
גיל:32
מין:מין:זכר

 

צפה בפרופיל המשתמש שלח הודעה פרטית
מפרט מחשב
נושא: Re:הקליפ לא מתנגן? אולי חסר Codec? אולי מכאן תבוא הישועה...
« פורסם ב-17/10/03 17:26 »
דווח לאחראי הפורום הגב עם ציטוט

זה בטוח להוריד את החבילת מקודדים?
icon_confused.gif כי יש לי נסיון לא משהו עם החבילות האלו...
(nimo codec pack) icon_razz.gif

_BooM_
Techno Team
Techno Team
הודעות: 3383

מין:מין:זכר

 

צפה בפרופיל המשתמש שלח הודעה פרטית
מפרט מחשב
נושא: Re:הקליפ לא מתנגן? אולי חסר Codec? אולי מכאן תבוא הישועה...
« פורסם ב-17/10/03 18:51 »
דווח לאחראי הפורום הגב עם ציטוט

אני לא חושב שכדאי לך להתקין חבילה של מקודדים, ועוד של 50 מגה...!
את כל הפעולה שהחבילה הענקית (יחסית) עושה, שלושת המקודדים שציינתי למעלה עושים את אותה הפעולה בדיוק והם שוקלים סה"כ 5 מגה...

ואולי באמת הסרט פגום (face it icon_razz.gif )

Good Luck

hezi75
Tech Master
Tech Master
הודעות: 641

מין:מין:זכר

 

צפה בפרופיל המשתמש שלח הודעה פרטית שלח Email
נושא: Re:הקליפ לא מתנגן? אולי חסר Codec? אולי מכאן תבוא הישועה...
« פורסם ב-20/10/03 12:08 »
דווח לאחראי הפורום הגב עם ציטוט

אני גם לא חסיד גדול של חבילת מקודדים, אך אחרי שהיו לי בעיות עם מספר סרטים התקנתי את החבילה של Lionetwork ומאז אין שום בעיה, נסה גם אתה, אם יעזור טוב, אם לא כנראה שהסרט פגום.

_______________________________________________
Veni Vidi Vici

i_CaRaMBa
אורח



 


נושא: Re:הקליפ לא מתנגן? אולי חסר Codec? אולי מכאן תבוא הישועה...
« פורסם ב-04/11/03 20:02 »
הגב עם ציטוט

אני נסיתי את כל העצות שלכם פה באשכול נסיתי גם פירמוט וגם זה לא עזר
איך אני יכול לבדוק אם אולי זה לא קודקים אלא החמורה שלי אשמה בזה שאני לא יכול לראות סרטים חלק כשהקול מסונכרן לסרט...
יש לי סלרון 700 512 RAM וג'י פורס 440 MX
מקווה שתחזירו לי תשובה

_BooM_
Techno Team
Techno Team
הודעות: 3383

מין:מין:זכר

 

צפה בפרופיל המשתמש שלח הודעה פרטית
מפרט מחשב
נושא: Re:הקליפ לא מתנגן? אולי חסר Codec? אולי מכאן תבוא הישועה...
« פורסם ב-06/11/03 14:33 »
דווח לאחראי הפורום הגב עם ציטוט

דבר זה נובע (כנראה) מהתנגשות בקודקים.
תסיר את כל המקודדים שיש לך ותתקין את:
ציטוט של _BooM_:
(מקור הציטוט)<br>מה שאתה צריך זה:
Divx
Xvid
AC3


ואת זה

Enjoy

geko
Tech Fan
Tech Fan
הודעות: 261

מין:מין:זכר

 

צפה בפרופיל המשתמש שלח הודעה פרטית
מפרט מחשב
נושא: Re:הקליפ לא מתנגן? אולי חסר Codec? אולי מכאן תבוא הישועה...
« פורסם ב-24/12/03 12:13 »
דווח לאחראי הפורום הגב עם ציטוט

טוב לדעת שזה מה שהGSPOT עושה icon_lol.gif ....לא ידעתי עליה עד עכשיו וחבל icon_confused.gif
תודההההה

_______________________________________________
-GeKo- The Green Lizard

Reality.sys corrupted. Reboot Universe? (Y/N/Q)

Jogogold
Tech God
Tech God
הודעות: 1963

מין:מין:זכר

 

צפה בפרופיל המשתמש שלח הודעה פרטית
מפרט מחשב
נושא: Re:הקליפ לא מתנגן? אולי חסר Codec? אולי מכאן תבוא הישועה...
« פורסם ב-11/04/04 06:56 »
דווח לאחראי הפורום הגב עם ציטוט

Mega K-lite Codec Pack
ממש חבילה טובה, לפי דעתי יותר מLH ומ ACE שעם הזמן כבר התישנו.
אני ממש מרוצה. icon_smile.gif

קישור ישיר

האתר עצמו

babe24
Tech Newbie
Tech Newbie
הודעות: 38

מין:מין:זכר

 

צפה בפרופיל המשתמש שלח הודעה פרטית
מפרט מחשב
נושא: Re:הקליפ לא מתנגן? אולי חסר Codec? אולי מכאן תבוא הישועה...
« פורסם ב-12/04/04 16:22 »
דווח לאחראי הפורום הגב עם ציטוט

שלום , כבר זמן רב שאני משתשמש בCODEC PACK מסוים אשר עבד לי מצויין
התקנתי אותו במספר רב של מחשבים , תמיד עובד ולכל הסרטים.
לאחרונה התקנתי CODEC XVID נוסף אשר עבד אצלי במחשב בעבר
כתוצאה מכך חלק מהסרטים לא עובד וחלק כן.
הסרתי את ההתקנה של שני הCODECS והתקנתי מחדש את הCODEC PACK הראשון עדיין לא עובד.
הסרתי והתקנתי את NIMO עדיין לא עובד.
G-SPOT שאני מכיר כבר זמן רב , מגלה שהכל כשורה ויש לי את כל הCODECS מותקנים. אודיו ותמונה.
עד כאן ... מישהו אחר אולי יכול עזור ?

Jogogold
Tech God
Tech God
הודעות: 1963

מין:מין:זכר

 

צפה בפרופיל המשתמש שלח הודעה פרטית
מפרט מחשב
נושא: Re:הקליפ לא מתנגן? אולי חסר Codec? אולי מכאן תבוא הישועה...
« פורסם ב-12/04/04 17:03 »
דווח לאחראי הפורום הגב עם ציטוט

תסיר את כל הקודקס שלך מהמחשב ותתקין את K-lite Mega pack שיש מעל התגובה שלך. לא נראה לי שיש שם מקודד שהם פיספסו. אצלי הכל עובד חלק.

babe24
Tech Newbie
Tech Newbie
הודעות: 38

מין:מין:זכר

 

צפה בפרופיל המשתמש שלח הודעה פרטית
מפרט מחשב
נושא: Re:הקליפ לא מתנגן? אולי חסר Codec? אולי מכאן תבוא הישועה...
« פורסם ב-12/04/04 21:44 »
דווח לאחראי הפורום הגב עם ציטוט

עובד עם K-LITE
תודה icon_smile.gif

Jogogold
Tech God
Tech God
הודעות: 1963

מין:מין:זכר

 

צפה בפרופיל המשתמש שלח הודעה פרטית
מפרט מחשב
נושא: Re:הקליפ לא מתנגן? אולי חסר Codec? אולי מכאן תבוא הישועה...
« פורסם ב-13/04/04 09:20 »
דווח לאחראי הפורום הגב עם ציטוט

שמח שעזרתי

icon_wink.gif

lu
Tech Newbie
Tech Newbie
הודעות: 22

מין:מין:נקבה

 

צפה בפרופיל המשתמש שלח הודעה פרטית
נושא: Re:הקליפ לא מתנגן? אולי חסר Codec? אולי מכאן תבוא הישועה...
« פורסם ב-05/05/04 23:19 »
דווח לאחראי הפורום הגב עם ציטוט

יש לי סרט במחשב שהביאו לי באיכות טובה עכשו אני מנסהל הפעיל את זה ובהתחלה ראו אבל לא שמעו בתוכנה וינדוסד מידה פלאייר...אחר כך שלחו לי תוכנה שאמורה לסדר את זה K-Lite Codec Pack נראה לי ועכשו אחרי שהתקנתי אותה (וגם אחרי שמחקתי אותה לכמה זמן והתקנתי שוב) לא רואים או שומעים את סרט בכלל...
עכשו יש תוכנה אחרת BSPlayer שדרכה אפשר להכניס גם תרגום וניסתי ובה אי אפשר לראות את הסרט בכלל זה נותן לי הודעות כמו
can't create DirectDraw surface
או
Overlay failed....
איך ניתן לתקן את זה?
תודה...

כתבתי את ההודעה הזאת בפורום תצוגה ותלת מימד והפנו אותי לפה..ומיכון שאני הרבה לא מבינה במחשבים אני מאד ישמח אם מישהו מוכן להסיבר לי איך ומה אני צכה לעשות כדי לסדר ת'בעיה ולראות ת'סרט שחיכיתי כל כך הרבה זמן לראות.... icon_redface.gif

הצג הודעות מלפני:   
הגב לנושא  

עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11  הבא

   אינדקס פורום טכנו
     אפליקציות
  
       הקליפ לא מתנגן? אולי חסר Codec? אולי מכאן תבוא הישועה...

עבור לפורום:  

תקנון הפורום    שאלות ותשובות

Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group



כל הזכויות שמורות ל-Techno.co.il © 2002. אין להעתיק, לשכפל או להפיץ תכנים מאתר זה ללא רשות מפורשת בכתב ממנהל האתר