שלום אורח,
השעה עכשיו היא 19/10/18 19:06


 חדשות: נפתח פורום גאדג'טס בו ניתן לדון במחשבי כף יד, מצלמות דיגיטליות, נגנים ניידים, טלפונים סלולאריים כל מה שחדש ומגניב



   אינדקס פורום טכנו
     אפליקציות
  
       האם אפשר לפתוח משחק בקיבצי bin/cue לידי אפליקציה שלמה?

עבור לפורום:  
      צפה בנושא הקודם - צפה בכל ההודעות - צפה בנושא הבא   הגב לנושא  
מאת הודעה
cheta
Tech Newbie
Tech Newbie
הודעות: 74

מין:מין:זכר

 

צפה בפרופיל המשתמש שלח הודעה פרטית
מפרט מחשב
נושא: האם אפשר לפתוח משחק בקיבצי bin/cue לידי אפליקציה שלמה?
« פורסם ב-28/01/04 23:46 »
דווח לאחראי הפורום הגב עם ציטוט

קיבלתי משחק שנשמר כקיבצי bin/cue ןהמחשב שלי מגדיר אותם כקבצים לא מזוהים. האם יש סיכוי להפעיל את האפליקציה כמשחק או שמא עליי לצרוב אותו תחילה לדיסק או דרך תוכנה מסויימת הוא ימיר אותו לקובץ אמיתי.
וכן, קראתי את הסטיקי ומה לעשות, לא ממש הבנתי.
תיסלם. icon_wink.gif

_______________________________________________
איכות היא לא מילה גסה

_BooM_
Techno Team
Techno Team
הודעות: 3383

מין:מין:זכר

 

צפה בפרופיל המשתמש שלח הודעה פרטית
מפרט מחשב
נושא: Re:האם אפשר לפתוח משחק בקיבצי bin/cue לידי אפליקציה שלמה?
« פורסם ב-28/01/04 23:54 »
דווח לאחראי הפורום הגב עם ציטוט

שאלה זו נשאלה רבות, ו היה עוזר icon_wink.gif
Anyway
יש את IsoBuster, תוכנה קלה ופשוטה.

Have Fun icon_wink.gif
_BooM_

Spider1
Techno Team
Techno Team
הודעות: 1863

מין:מין:זכר

 

צפה בפרופיל המשתמש שלח הודעה פרטית שלח Email
מפרט מחשב
נושא: Re:האם אפשר לפתוח משחק בקיבצי bin/cue לידי אפליקציה שלמה?
« פורסם ב-29/01/04 00:03 »
דווח לאחראי הפורום הגב עם ציטוט

תוכנה מקצועית ופשוטה להבנה אשר פותחת וצורבת את כל קבצי התמונה למינהם תוכל למצוא כאן..

_______________________________________________
The Spider.

Goku SSj 4
Tech Fan
Tech Fan
הודעות: 348

מין:מין:זכר

 

צפה בפרופיל המשתמש שלח הודעה פרטית
נושא: Re:האם אפשר לפתוח משחק בקיבצי bin/cue לידי אפליקציה שלמה?
« פורסם ב-29/01/04 00:22 »
דווח לאחראי הפורום הגב עם ציטוט

Daemon Tools תעשה את העבודה.

לאחר ההתקנה, והפעלת התוכנה, התוכנה אוטומטית יוצרת כונן DVD וירטואלי ב-My Computer ('המחשב שלי'), כתקליטור וירטואלי, תוכל להכניס אליו את קבצי ה-Bin/Cue, פשוט לאחר הפעלת התוכנה, לחץ כפתור ימני בעכבר על הסמל האדום למטה (עם הברק), ומשם תסתדר, התוכנה קלה לשימוש.

אם תרצה, אח"כ תוכל לצרוב בעת שימוש ב-Nero Burning ROM, בהנחה שיש לך את התוכנה, עקוב אחר הצעדים הבאים.

1. פתח את התוכנה, האשף (Wizard) אמור לקפוץ, סגור אותו. לאחר שסגרת, לחץ File > Burn Image, בחלון שיפתח, נווט איתו אל קובץ ה-Cue שלך, בחר בו, לחץ אישור, והמשך בתהליך. כל שתצטרך לעשות אח"כ הוא לבחור מהירות צריבה, וזהו, כל שעליך לעשות כעת הוא לחכות עד שצריבת התקליטור תסתיים.

2. אם אתה משתמש ב-Nero Express, לאחר פתיחת התוכנה, בחר באפשרות Burn Saved Project or Image File. שוב, בחלון שיפתח, בחר בקובץ ה-Cue, והמשך בתהליך, משם תסתדר.

בהצלחה.

cheta
Tech Newbie
Tech Newbie
הודעות: 74

מין:מין:זכר

 

צפה בפרופיל המשתמש שלח הודעה פרטית
מפרט מחשב
נושא: Re:האם אפשר לפתוח משחק בקיבצי bin/cue לידי אפליקציה שלמה?
« פורסם ב-30/01/04 12:50 »
דווח לאחראי הפורום הגב עם ציטוט

הורדתי והתקנתי את תוכנת Deamon Tools ובאמת היא תוכנה סבבה וקלה לשימוש. אך מה יש לי 2 קיבצי bin שכל אחד מהם שוקל מעל 600 מגה ועוד 2 קיבצי cue שכמעט לא שוקלים כלום. ביצעתי את ההתקנה של המשחק הוא אפילו יצר לי אייקון במסך וכשאני מקיש עליו מתקבלת ההודעה: Wrong disk inserted
א' - מדוע לאחר שההתקנה בוצעה בשלמות מהדיסק הוירטואלי (לכל אחד מה-bin יצרתי כונן נפרד) אני לא מצליח לפתוח את המשחק
ב' - האם אני אמור להשתמש גם בקיבצי ה-cue שלי? לא הצלחתי לייבא אותם ככונן וירטואלי.
תודה

_______________________________________________
איכות היא לא מילה גסה

Rany
Techno Team
Techno Team
הודעות: 7421


 

צפה בפרופיל המשתמש שלח הודעה פרטית
נושא: Re:האם אפשר לפתוח משחק בקיבצי bin/cue לידי אפליקציה שלמה?
« פורסם ב-30/01/04 13:44 »
דווח לאחראי הפורום הגב עם ציטוט

בד"כ, כשמשחק מתקין את עצמו, רושם לעצמו את אות הכונן שממנו הותקן, וכשיחפש דיסק מסויים יחפש אותו בכונן שמשוייך לאות שרשם לעצמו. לכן, אתה לא אמור לטעון את שני ה-Image files בו-זמנית, כל אחד תחת אות כונן שונה, המשחק, לצורך המשחק, מחפש רק את אחד מהדיסקים ובאותו הכונן שממנו הותקן. כלומר, אם נניח הותקן מ-Image שטעון היה תחת האות E למשל, ובזמן הרצת המשחק אותו ה-Image טעון שוב ב-E ואתה מקבל את הודעת השגיאה הזו, הסר את ה-Image הזה מ-E (פקודת dismount), טען תחתה את השני ונסה שוב. אם גם כך לא הולך, יש חשש סביר שאתה נופל על הגנה בפני העתקה שהוכנסה במשחק ובמקרה הזה משתתפי פורום טכנו מנועים מלסייע.

את ה-CUE לא טוענים, ה-BIN נטען "דרך" ה-CUE, כשאתה מבצע Mount Image, אתה מצביע ל-Daemon Tools על ה-CUE, ומהמידע שרשום ב-CUE יודעת התכנית לטעון את ה-BIN שהוא בעצם קובץ הדמות של התקליטור.


Rany.

_______________________________________________
.Back when I was a boy, we carved our own ICs out of wood

RainBowInBlack
Tech God
Tech God
הודעות: 2068
גיל:32
מין:מין:זכר

 

צפה בפרופיל המשתמש שלח הודעה פרטית
מפרט מחשב
נושא: Re:האם אפשר לפתוח משחק בקיבצי bin/cue לידי אפליקציה שלמה?
« פורסם ב-30/01/04 15:39 »
דווח לאחראי הפורום הגב עם ציטוט

המשחק רושם Wrong Disk Inserted בגלל שיש הגנה על הדיסק מצריבות
בדיוק כמו שאם תצרוב את המשחק המקורי ותנסה להישתמש בדיסק הצרוב הוא יגיד לך את אותו הדבר

_______________________________________________
Http://www.recommendonline.com/Blog
My Online Venture

dangame
Tech Newbie
Tech Newbie
הודעות: 4

מין:מין:זכר

 

צפה בפרופיל המשתמש שלח הודעה פרטית
נושא: Re: האם אפשר לפתוח משחק בקיבצי bin/cue לידי אפליקציה שלמה?
« פורסם ב-09/08/16 14:45 »
דווח לאחראי הפורום הגב עם ציטוט

בדרך כלל כשמשחק מתקין את עצמו הוא רושם לעצמו את אות הכונן שממנו הותקן..
gapps.co.il

הצג הודעות מלפני:   
הגב לנושא  



   אינדקס פורום טכנו
     אפליקציות
  
       האם אפשר לפתוח משחק בקיבצי bin/cue לידי אפליקציה שלמה?

עבור לפורום:  

תקנון הפורום    שאלות ותשובות

Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group



כל הזכויות שמורות ל-Techno.co.il © 2002. אין להעתיק, לשכפל או להפיץ תכנים מאתר זה ללא רשות מפורשת בכתב ממנהל האתר