חבל על הזמן לדעתי, יהיה מאוד קשה להכניס רמקולים טובים בכזה תקציב - וחבל לקצץ בשביל זה בדברים אחרים. לעומת זאת, לדעתי יש 50% שלחבר שלך יש מערכת סטריאו בחדר.
_______________________________________________ You are not your fucking system specs. You are not your uptime stats, your script file or your oversized desktop screen cap. You are not your broadband connection. You are not your fucking post count.
אני הייתי משנה את הלוח ל Gigabyte ga7vax. כיוון שיש לו כרטיס רשת מובנה במחיר של 40 שקל יותר.
זאת אופציה טובה לעתיד, אם הוא יעשה אינטרנט מהיר.
את הזיכרון הייתי משנה ל סמסונג- Oem. כלומר שלזיכרון יהיה צ'יפסט של סמסונג. אבל הלוח עצמו מחברה לא יודע.
השינוי הנ"ל. הוא כיוון שהתקציב של חבר שלך לא גבוהה. וההבדל הוא רק ב O/C, שגם ככה לא נראה לי שהוא עושה.
מסך, הייתי בודק אופציות של מסכי- Benq. המחיר שלהם לא גבוה. והם מייצרים מוצרים לא רעים בכלל.
_______________________________________________ דורון ריבניק,
אחראי פורומים ; ;
לא הייתי הולך על מסך של AOC, הם די נחותים. כפי שהזכירו כבר קודם, המסכים של Benq נחמדים מאוד. אני ראיתי לאחרונה את ה - 772 וה - 774 והם מצאו חן בעיני. והם גם מאוד זולים (סביב ה - 800 ש"ח).
בקשר לפלופי - אל תוותר עליו. אין מוצר יותר מעצבן, ישן ונוטה לקילקולים ממנו, אבל אין אף מוצר שיכול לעשות את העבודה כמוהו.
כונני תקליטורים של LG הם איומים, חלקם הגדול לא מסוגל לעבוד ב-UDMA. להחליף ל-ASUS.
_______________________________________________ You are not your fucking system specs. You are not your uptime stats, your script file or your oversized desktop screen cap. You are not your broadband connection. You are not your fucking post count.
אני כל הזמן רואה מפרטים של מחשב בזול, אבל השאלה מאיפה קונים מחשב במחיר כזה?בקיצור אני יודע שאני טיפה גולש מהפורום, אבל רציתי לדעת מאיפה אני קונה מחשב טוב במחיר 4000ש"ח (למשחקים בעיקר)