שלום אורח,
השעה עכשיו היא 16/08/18 15:05


 חדשות: נפתח פורום גאדג'טס בו ניתן לדון במחשבי כף יד, מצלמות דיגיטליות, נגנים ניידים, טלפונים סלולאריים כל מה שחדש ומגניב



   אינדקס פורום טכנו
     אינטרנט ורשתות
  
       הופכים Alctel Speed Touch Home ל-Pro, כלומר נתב (תוקן)

עבור לפורום:  
  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא    צפה בנושא הקודם - צפה בכל ההודעות - צפה בנושא הבא   הגב לנושא  
מאת הודעה
dru3
אורח



 


נושא: Re:הופכים Alctel Speed Touch Home ל-Pro, כלומר נתב (תוקן)
« פורסם ב-17/09/03 10:43 »
הגב עם ציטוט

הכל טוב ויפה ועובד אך אני לא מצלייח להיכנס דרך http://10.0.0.138.
אני מצליח רק כשהאינטרנט מחובר .
כשהוא מנותק - הוא לא מגיע אליו
הורדתי את ה - proxy
והורדתי את ה - firewall
יש למישהוא רעיון ?

Garber
Techno Team
Techno Team
הודעות: 1420
גיל:41
מין:מין:זכר

 

צפה בפרופיל המשתמש שלח הודעה פרטית
מפרט מחשב
נושא: Re:הופכים Alctel Speed Touch Home ל-Pro, כלומר נתב (תוקן)
« פורסם ב-18/11/03 19:26 »
דווח לאחראי הפורום הגב עם ציטוט

וודא נא שוב שכל ההגדרות ברשת שלך נכונות.
אם יש צורך, עבור שוב על המדריך לבניית רשת ביתית.
בכל מקרה, במידה ועדיין יש בעיות, אתה מוזמן להדביק הודעה חדשה משל עצמך.

בהצלחה.

_______________________________________________

Lost it ? Find it in Google !


stas51
Tech Fan
Tech Fan
הודעות: 182


 

צפה בפרופיל המשתמש שלח הודעה פרטית
מפרט מחשב
נושא: Re:הופכים Alctel Speed Touch Home ל-Pro, כלומר נתב (תוקן)
« פורסם ב-28/11/03 20:23 »
דווח לאחראי הפורום הגב עם ציטוט

תודה על המדריך icon_smile.gif
הוא חסך לי הרבה כסף icon_smile.gif

רק דבר 1 לא הבנתי, איך לעשות שאני יוכל לקבל קבצים באיסיקיו? איך לעשות שאני יוכל לעשות נטמיטינג?
תכתבו לי בבקשה בצורה מסודרת icon_smile.gif
תודה

הנה מצאתי את זה:
IP Portnumber Application
4000 : TCP/UDP ICQ (trigger)
4590 ICQ Trojan (Trojan)
4950 ICQ Trogen (Lm) (Trojan)
5190 ICQ
8000 ICQ, ports 8000 - 8100
16772 ICQ Revenge (Trojan)
19864 ICQ Revenge (Trojan)
20000 : TCP ICQ (incoming). Ports 20000 - 20019 (1 user), - 20039 (2 users), - 20059 (2 users),etc.

מה זה אומר? מה אני אמור לעשות?

Oran Baruch
Techno Team
Techno Team
הודעות: 2221
גיל:37
מין:מין:זכר

 

צפה בפרופיל המשתמש שלח הודעה פרטית שלח Email
מפרט מחשב
נושא: Re:הופכים Alctel Speed Touch Home ל-Pro, כלומר נתב (תוקן)
« פורסם ב-28/11/03 22:52 »
דווח לאחראי הפורום הגב עם ציטוט

כתוב לך את זה בצורה מסודרת במדריך:
ציטוט:
עכשיו, כדי לקבל את שירותי האינטרנט בידיוק כמו שהיו פעם או כמו שאמרתי בהתחלה שהמודם ישלך אל המחשב הראשי שלכם את קל האותות והבקשות, (עכשיו אתם לא יכולים לקבל קבצים באי סי קיו) אתם צריכים לעשות את הבא:
נכנסים עוד הפעם לטלנט, נכנסים למצב "Trace & Debug" (למשתמשי הגרסה 8606, למי שיש 8706 אז לא להכנס לשום מצב) וכותבים:

>"nat defserver addr=10.0.0.1"
>"nat save"


אחרי זה זה אמור לעבוד כמו שצריך.
כמובן שבמקום 10.0.0.1 תכתוב את כתובת האי פי של המחשב שלך.

_______________________________________________
smoke.gif .... 1 2 3 4 5 self-destructed in will be This message

stas51
Tech Fan
Tech Fan
הודעות: 182


 

צפה בפרופיל המשתמש שלח הודעה פרטית
מפרט מחשב
נושא: Re:הופכים Alctel Speed Touch Home ל-Pro, כלומר נתב (תוקן)
« פורסם ב-29/11/03 00:29 »
דווח לאחראי הפורום הגב עם ציטוט

ומה כתובת האיפי שלי?

כאילו IP רגיל?
נגיד
217.196.18.6?

Oran Baruch
Techno Team
Techno Team
הודעות: 2221
גיל:37
מין:מין:זכר

 

צפה בפרופיל המשתמש שלח הודעה פרטית שלח Email
מפרט מחשב
נושא: Re:הופכים Alctel Speed Touch Home ל-Pro, כלומר נתב (תוקן)
« פורסם ב-29/11/03 03:34 »
דווח לאחראי הפורום הגב עם ציטוט

את כתובת האי פי שלך או שהגדרת במאפיני רשת או שהיא הוגדרה אוטומטית,
כנס לnetwork connctions בcontrol panel ותלחץ פעמיים על החיבור של הכרטיס רשת, בחוצץ השני תהיה כתובת האי פי שלך.

_______________________________________________
smoke.gif .... 1 2 3 4 5 self-destructed in will be This message

stas51
Tech Fan
Tech Fan
הודעות: 182


 

צפה בפרופיל המשתמש שלח הודעה פרטית
מפרט מחשב
נושא: Re:הופכים Alctel Speed Touch Home ל-Pro, כלומר נתב (תוקן)
« פורסם ב-29/11/03 16:11 »
דווח לאחראי הפורום הגב עם ציטוט

הכוונה ל:
IP ADRESS : 10.0.0.1

אם כן, אז הבנתי ואני ינסה לשות ת זה

Lawi
אורח



 


נושא: Re:הופכים Alctel Speed Touch Home ל-Pro, כלומר נתב (תוקן)
« פורסם ב-12/12/03 00:51 »
הגב עם ציטוט

באמת כל הכבוד על ההשקעה והעזרה. עשיתי את מה שהוסבר במדריך והכל עובד שיגעון פרט לדבר אחד... אני לא מצליח לפתוח פורטים, אם מישהו יוכל לפרט קצת יותר אני אשמח. תודה.

Oran Baruch
Techno Team
Techno Team
הודעות: 2221
גיל:37
מין:מין:זכר

 

צפה בפרופיל המשתמש שלח הודעה פרטית שלח Email
מפרט מחשב
נושא: Re:הופכים Alctel Speed Touch Home ל-Pro, כלומר נתב (תוקן)
« פורסם ב-12/12/03 06:13 »
דווח לאחראי הפורום הגב עם ציטוט

שלום Lawi, ישנה בעיה מסויימת עם פתיחת פורטים, אבל זאת לא בטוח הבעיה שלך, סביר להניח שדנו בזה כבר בעבר ושחיפוש יעזור לך.
אם לא פתח ת'רד חדש לבעיה וציין גם בשביל איזו תוכנה אתה מעוניין לפתוח פורטים ואנסה לעזור לך.

_______________________________________________
smoke.gif .... 1 2 3 4 5 self-destructed in will be This message

omernesh
Tech Newbie
Tech Newbie
הודעות: 7

מין:מין:זכר

 

צפה בפרופיל המשתמש שלח הודעה פרטית
נושא: Re:הופכים Alctel Speed Touch Home ל-Pro, כלומר נתב (תוקן)
« פורסם ב-28/02/04 16:49 »
דווח לאחראי הפורום הגב עם ציטוט

לי יש שלושה מחשבים תחת חיבור אלקטל אחד.
רק אחד מצליח להשיג HIGHID בו זמנית.
אי אפשר לפתוח אותו פורט לשתי כתובות IP פנימיות.
מישהו יודע דרך לעקוף את זה? זאת אומרת, שניים או שלושה מחשבים עם HIGHID דרך אלקאטל בו זמנית?

תודה.

עומר.

Oran Baruch
Techno Team
Techno Team
הודעות: 2221
גיל:37
מין:מין:זכר

 

צפה בפרופיל המשתמש שלח הודעה פרטית שלח Email
מפרט מחשב
נושא: Re:הופכים Alctel Speed Touch Home ל-Pro, כלומר נתב (תוקן)
« פורסם ב-28/02/04 20:31 »
דווח לאחראי הפורום הגב עם ציטוט

היי עומר אם הפתרון שהצאתי לך בת'רד הקודם לא הולם אותך, כל מה שעליך לעשות הוא לשנות בהגדרות של האימיול את הפורט לפורט שונה מ4662 כלומר במחשב אחד הוא יכול להיות כך ובשאר המחשבים דברים שונים, לאחר מכן בצע הפניית פורטים לפורטים המיועדים,
באי מיול
קוד:
preference-->connections-->tcp port

כמובן שאני לא רואה את האפשרות באופן כללי ש3 אימיולים יתפקדו על חיבור אינטרנט אחד מבחינת רוחב הפס אבל זהו סיפור אחר לגמרי.

_______________________________________________
smoke.gif .... 1 2 3 4 5 self-destructed in will be This message

omernesh
Tech Newbie
Tech Newbie
הודעות: 7

מין:מין:זכר

 

צפה בפרופיל המשתמש שלח הודעה פרטית
נושא: Re:הופכים Alctel Speed Touch Home ל-Pro, כלומר נתב (תוקן)
« פורסם ב-28/02/04 22:41 »
דווח לאחראי הפורום הגב עם ציטוט

גייבר גייבר.

תודה שוב.

באמת בסוף זה מה שעשיתי icon_smile.gif
כיוונתי שזה יהיה הפתרון האחרון, אבל לא משנה. העיקר שזה עובד.
לא יודע אם אתם מכירים, אבל יש תוכנה ממש נהדרת לפתיחת פורטים דרך GUI.
Alcatel Port Mapper.
מכירים?
אם אתה רוצה, רק תגיד, אני אשלח לך אותה.

תודה שוב.

Nintai
Tech Newbie
Tech Newbie
הודעות: 19
גיל:39
מין:מין:זכר

 

צפה בפרופיל המשתמש שלח הודעה פרטית
מפרט מחשב
נושא: Re:הופכים Alctel Speed Touch Home ל-Pro, כלומר נתב (תוקן)
« פורסם ב-13/03/04 21:59 »
דווח לאחראי הפורום הגב עם ציטוט

אולי מישהוא יודע....

הפיירוול של האלקטל עדיין עובד ( LOW ID באימיול) למרות שהורדתי אותו ב NAT...

חוצמזה שעכשיו גם המסנג'ר הפסיק לעבוד....
האינטרנט עובד אבל גם זה בספק.... הרבה התנתקויות וגם ריבועים אדומים עם איקסים בכל מקום :S

איפה הבעיה?
מישהוא?
עזרה?

_______________________________________________
THE WAY TO KNOW IS TO TRY

Oran Baruch
Techno Team
Techno Team
הודעות: 2221
גיל:37
מין:מין:זכר

 

צפה בפרופיל המשתמש שלח הודעה פרטית שלח Email
מפרט מחשב
נושא: Re:הופכים Alctel Speed Touch Home ל-Pro, כלומר נתב (תוקן)
« פורסם ב-13/03/04 22:16 »
דווח לאחראי הפורום הגב עם ציטוט

היי Nintay
נסה את החלק הזה של המדריך:
ציטוט:
אם יש לכם גרסה 8606 אז תעשו כך:
תיכנסו לטלנט, התחברו למודם, עכשיו הכנסו למצב "Trace & Debug" כמו שכבר למדנו ותיכתבו שם:

>"nat"


נכנסנו למצב פקודות של NAT שזהו (Network Address Translation).
עכשיו תוסיפו שרתים:

nat>"create protocol=tcp inside_addr=10.0.0.1 inside_port=80 outside_addr=0.0.0.0 outside_port=80"
nat>"create protocol=tcp inside_addr=10.0.0.2 inside_port=21 outside_addr=0.0.0.0 outside_port=21"


וכו'...
הבנתם את הרעיון.... (אם לא.... "נו דאואי ילדים אני לא יכול יותר... נו זהו... אני מתפטר!")

ולכל מי שיש את הגירסה 8706 אז להגדיר כך:
עליכם להיכנס למודם בטלנט (ראו שלב ראשון), ובמקום לכתוב EXPERT, כתבו "nat".
תקלידו את הפקודות הבאות:

nat> "create"
"tcp"
"10.0.0.1"
"80"
"0.0.0.0"
"80"

nat>"create"
"tcp"
"10.0.0.2"
"21"
"0.0.0.0"
"21"



נו, כמובן לחוץ אנטר אחרי כל פקודה....

ואם זה לא עובד נסה את זה כמובן ברקורסיה icon_wink.gif .

_______________________________________________
smoke.gif .... 1 2 3 4 5 self-destructed in will be This message

E_M
Tech Fan
Tech Fan
הודעות: 281


 

צפה בפרופיל המשתמש שלח הודעה פרטית
נושא: Re:הופכים Alctel Speed Touch Home ל-Pro, כלומר נתב (תוקן)
« פורסם ב-03/04/04 22:20 »
דווח לאחראי הפורום הגב עם ציטוט

היום עשיתי את זה אצלי , עובד מצויין ,

יש לי 4 מחשבים , כולל רשת אלחוטית עם AP ..... פשוט עובד מצויין .
גם לא הרגשתי שום ירידה בביצועים .


ח"ח ענק על המדריך .

הצג הודעות מלפני:   
הגב לנושא  

עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא

   אינדקס פורום טכנו
     אינטרנט ורשתות
  
       הופכים Alctel Speed Touch Home ל-Pro, כלומר נתב (תוקן)

עבור לפורום:  

תקנון הפורום    שאלות ותשובות

Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group



כל הזכויות שמורות ל-Techno.co.il © 2002. אין להעתיק, לשכפל או להפיץ תכנים מאתר זה ללא רשות מפורשת בכתב ממנהל האתר