שלום.אני חוזר על החומר של שפה זו כי די שכחתי אותה.
אני מריץ קודים מוכנים בסביבת VS .הקודים ללא שגיאה כי הם לקוחים מספר לימוד של שפה זו.
לא מצליח להבין את מקור השגיאה בהודעה הבאה :
can't open include file:'iostream.h':No such file or directory
לא מסתדר לי כי יש לי גירסה מלאה של סביבת VS עם כל הקבצים והתיקיות?!!
נא תשובתכם
תודה רבה
אני אנסה לעשות כפי שאמרת לי. אבל איך ייתכן שהגרסה המתקדמת אין לה קבצי header? זה אמור לכלול גם אותם ,לא?כי זה גירסה מתקדמת?!!אלא אם כן יש סוג מתקדם יותר של קבצים
לפי הצעה שמופיעה כאן, אתה יכול לבדוק מה ה-Include paths שמוגדרים לקומפיילר דרך תפריט Tools-->Options-->Projects and Solutions--> VC++ Directories ובתיבת הבחירה "Show Directories for" לבחור ב-"Include files".
בעקרון, iostream אמור להמצא בספריית ההתקנה, תחת include. בחלון שהגעת אליו, אמור להופיע ברשימה משהו בסגנון $(VCInstallDir)include.
אם הוא מופיע, אז אתה יכול לבצע חיפוש במחשב של iostream ולהוסיף את המיקום לרשימת include בחלון הנ"ל.
שלום לך.עזבתי את תחום התכנות לתקופה מסיימת לטובת פרוייקט אחר וכעת אני חוזר לזה.אבל ניסיתי אז לפי הקישור לפורום ששלחת לי לפתור את הבעיה ולא הצלחתי כלל. הכללתי את כל קבצי ה-HEADER בתיקייה ששם הם צריכים להיות והבעיה לא נפתרה אשמח מאוד אם אוכל לשוחח איתך טלפונית בכדי לפתור את הבעיה כי אני ממש תקוע וחבל.אוכל להשאיר את הנייד אם צריך
נא תשובתך